• 01 JUN 17
  Ilse Schouppe

  Ilse Schouppe

  • Structurele en viscerale Osteopathie
  • Bachelor of Science honours degree in Osteopathic Medicine D.O.

  Ilse Schouppe studeerde af aan het International Academy of Osteopathy (I.A.O.) te Gent in 2016, en werkt hier op dinsdag en zaterdag.

   

  Ilse groeide op in Brussel. Mensen verzorgen lag van kleins af aan in haar genen: Als kind had ze letterlijk een eigen ‘poppenhospitaal’, als tiener ging ze van start in de dansacademie, als vroege twintiger was ze een helpende hand voor mindervaliden in ‘het Vosje’ te Vilvoorde, nu werkt ze als osteopaat te Brussel, Leuven en sinds 13 juni ook bij ons. “Ik reis graag. Werken op verschillende lokaties is als reizen door mijn eigen landje.”

   

  In haar vrije tijd geniet Ilse van dansen en lopen. Ook organiseert zij graag groepsactiviteiten waar iedereen baat bij heeft.

   

  Ilse is in de eerste plaats een osteopaat met een passie voor de samenhang tussen de structurele en viscerale osteopathie. Daarnaast organiseert Ilse bootcamps als Personal Coach en begeleidt ze haar patiënten naar een gezondere zelf met meer zelfvertrouwen. Hierbij focust ze zich zowel op het fysieke als op het mentale aspect. “Gezondheid is een samenhang van lichaam en geest. Mens sana in corpore sano.”

   

  Ilse is lid van het GNRPO (Groepering Nationaal Representatief van Professionnele Osteopaten) in België.