Ons adres: Brusselsesteenweg 45, 3080 Tervuren

Als u met de auto komt

Met de auto vanuit richting Brussel

Neem de afrit Tervuren/Brussel/N3  op de buitenring (Junctie 1) en neem richting Tervuren. (Dit is de N3)

Volg de N3 tot aan het rondpunt met de dierenfontein, neem hier de eerste afslag richting centrum tot u aan het T kruispunt komt, daar rijdt u naar rechts. U bevindt zich nu op de Brusselsesteenweg. Onze praktijk is 200m verder aan de rechterkant, huisnummer 45.

Met de auto vanuit Leuven:

U komt van de Tervuursesteenweg die overgaat op de Leuvensesteenweg (N3) en u rijdt voorbij de  Engelse school (British School of Brussels), het Afrikaans Museum, en de tramhalte.

U komt aan een rondpunt met de dierenfontijn en rijdt hier rechtdoor richting Tervuren centrum. U rijdt tot aan het T kruispunt en slaat daar rechtsaf, nu bent u op de Brusselsesteenweg. Onze praktijk is 200m verder aan de rechter kant, nr 45.

Parkeerinformatie

De praktijk bevindt zich op één van de hoofdwinkelstraten van Tervuren, schuin tegenover de Standaard Boekhandel. Betalend parkeren is mogelijk voor de praktijk, de parkeerautomaat bevindt zich rechts van de praktijk (70 euro cent per uur). U kan ook gratis parkeren met de blauwe schijf (2 uur) in de Broekstraat (parallelstraat) of op onze straat (vanaf huisnummer 80). Verder is er een ondergrondse betalende parking ter hoogte van de markt (onder het gemeentehuis).

Hieronder vindt u een plannetje van de parkeermogelijkheden.

Parkeerplan Tervuren

Als u met openbaar vervoer komt

Met de Metro & Tram vanuit Brussel

Neem metro 1B richting Stokkel. In Montgomery stapt u af en neemt u de Tram Nr. 44 richting Tervuren. Stap uit bij de voorlaatste halte (Oppemstraat). U steekt  de Tervurenlaan over en wandelt via de oppemstraat naar de brusselsesteenweg, hier wandelt u naar links (richting centrum). De praktijk bevindt zich 100m verder aan de linker kant.

Met de Bus

Route 315: Kraainem – Tervuren – Leefdaal – Leuven Route 317: Kraainem – Tervuren – Bertem – Leuven Route 410: Brussel Noord – Tervuren – Leuven (sneldienst) Route 830: Groenendaal – Tervuren – Zaventem – Machelen

Voor meer informatie:  STIB of De Lijn