Osteopathie is een veilige, zachte, wetenschappelijk onderbouwde (www.ncor.org.uk) manuele therapie die gericht is op het behandelen van stoornissen in de mobiliteit van gewrichten en weefsels in het lichaam.

Osteopatie gebruikt vele diagnostische preocedures die ook in de klassieke geneeskunde gebruikt worden. Wat osteopathie zo uniek maakt is de manier waarop iedere patiënt vanuit een holistisch en mechanisch standpunt bekeken wordt. Als u met een klacht naar ons komt, zal u van ‘top tot teen’ onderzocht worden. Dit geheel onderzoek is nodig om de primaire oorzaak van de klacht te vinden. Tijdens het onderzoek en de behandeling wordt met de handen en een goed getrainde tastzin (palpatie) de beweeglijkheid van spieren, zachte weefsels en gewrichten nagekeken en losgemaakt.

In België heeft meer dan één derde van bevolking reeds een osteopaat geraadpleegd. Osteopathie maakt deel uit van de primaire gezondheidszorg en is complementair aan de conservatieve geneeskunde.

Klik onderaan voor meer informatie :

 • Openingstijden

  • Maandag - Vrijdag
   8u30 - 20u00
  • Zaterdag
   9u00 - 17u00
  Raadplegingen osteopaten
 • Wie zijn wij?

  Ons team bestaat momenteel uit 9 osteopaten. Al onze collega’s zijn gediplomeerde osteopaten (DO) en zijn lid van een erkende beroepsvereniging.
  Ons team
 • Afspraak maken

  Consultatie wordt gehouden iedere werkdag van 8.30u. tot 21u. en zaterdag van 9u. tot 17u. Bij dringende gevallen proberen we een afspraak te geven binnen de 24 uur.
  Online afspraak maken