Met een team van 8 osteopaten proberen we de best mogelijke osteopathische zorg aan u te geven. Om onze behandelingen en samenwerking naar een hoger niveau te tillen, doen we op regelmatige tijdstippen teamvergaderingen. Hierdoor krijgen we de kans kennis en vaardigheden te delen, want we rekenen op passie en inzet van onze collega’s!

Ons team bestaat momenteel uit 9 osteopaten. Al onze collega’s zijn gediplomeerde osteopaten (DO) en zijn lid van een erkende beroepsvereniging.

We volgen regelmatig opleidingen om ons bij te schaven en verder te ontwikkelen. Elke collega specialiseert zich volgens zijn eigen talenten en interesses. Hierdoor biedt onze praktijk een brede waaier van behandelingen aan. Zowel baby’s, kinderen, tieners, volwassenen, zwangeren als ouderen kunnen terecht bij ons voor een behandeling.

In onze praktijk worden patiënten van alle nationaliteiten en culturen behandeld. We ontvangen u graag in het Nederlands, Frans of Engels en Tina spreekt Duits, en Jacqueline ook Italiaans!

We zijn fier op het werk dat we verrichten en hopen dat u met een goed gevoel onze praktijk bezoekt! U bent in goede handen!

Klik op de foto's voor meer informatie over ons