Specialisatie

    Baby’s, kinderen, en volwassenen (ook zwangeren.) Craniale en structurele osteopathie

Diplomas

    Licenciaat in Motorische revalidatie en kinesitherapie en Bachelor of Science Honours Osteopathy – D.O.

Tina is geboren en getogen in Sint-Truiden. In 1998 behaalde ze met onderscheiding haar licentiaat kinesitherapie aan het K.U.L. (Katholieke Universiteit Leuven).

Nadien vertrok ze onmiddellijk naar Engeland om osteopathie te studeren aan de British School of Osteopathy te Londen. In 2001 studeerde ze af met een Bachelor of Science Honours diploma in osteopathie. Ze keerde terug naar België  met haar toekomstige man Chris. Samen besloten ze zich te vestigen in Tervuren, een prachtige gemeente aan de rand van Brussel, waar ze hun eigen osteopathiepraktijk opstartten. Chris en Tina hebben ondertussen 3 kinderen: Benjamin, Charlotte en Sebastian. In haar vrije tijd geniet Tina van yoga, pilates en joggen.

amandareelick-2016osteopaths-33Tijdens haar behandelingen osteopathie werkt Tina voornamelijk op een structurele manier en schenkt ook aandacht aan het ontspannen van lichaam en geest aan de hand van craniale en functionele technieken. Tina volgt regelmatig bijscholingen waaronder cursussen in craniale osteopathie (SCTF) en cursussen in viscerale osteopathie (F.De Bakker).

Tina heeft een tweejarige opleiding osteopathie voor baby’s en kinderen gevolgd in Nederland (Panta Rhei) die ze in 2010 afrondde.

Tina behandelt patiënten van alle leeftijden en bijzondere interesse gaat uit naar het verzorgen van zwangere vrouwen, baby’s en kinderen. Tina spreekt vlot Nederlands, Engels, Duits (haar vader is Duitser) en Frans.